Home Productie

Incepand cu anul 1996 SC Timorex Impex  este concentrată în productia si furnizarea robinetilor si armaturilor industriale de cea mai  buna calitate.

 De-a lungul anilor  SC Timorex Impex si-a creat o echipa   calificata de experti.Ne concentrăm pe modernizarea echipamentelor noastre şi îmbunătăţirea cunoştinţelor profesionale ale angajatilor.

Am făcut mari investiţii în tehnologii moderne de renovare, datorită nevoilor clienţilor  si evolutiei pietei robinetilor industriali. Acestea sunt în mare măsură accesorii speciale, în principal din materiale inoxidabile pentru utilizarea într-un mediu cu coroziune chimice agresive, la temperatura mare. În etapa de producţie, toate componentele prelucrate sunt verificate pentru acuratete.

Compania înfloreşte la an la an, iar produsele sale sunt folosite pe scară largă in industria  de prelucrare a apei si a gazului, construcţii urbane, petrol-chimice, extracţia de petrol, metalurgie,

SC Timorex Impex  are un stoc de robineti si accesorii finite care serveşte ca depozit de control pentru clientii noştri astfel putem raspunde cererilor dvs in cel mai scurt timp.

 


Powered by XMedia.